My cart (0)

Call
+31 26 844 0451
Contact
contact@fraenck.com
Store info

Mon-Sat, 9:00-17:30

Mon-Sat, 9:00-17:30

Fraenck Blog

RSS Blog Feed

Fraenck Friday | Fraenck

18 Nov, 2021

Fraenck Friday

Het is weer zover, Black Friday komt eraan. Een dag en weekend die in het teken staat van mooie aanbiedingen en aanbiedingen die dat stiekem niet zijn (door prijsverhogingen vooraf).
Read article
Social Enterprise | Fraenck

19 Mar, 2021

Social Enterprise

Zoals je misschien wel weet of hebt kunnen raden is Fraenck een social enterprise. Wat houdt dat nou eigenlijk allemaal in? We kunnen je nu alvast verklappen: een heleboel!
Read article
Team Fraenck: Mohammad | Fraenck

19 Jan, 2021

Team Fraenck: Mohammad

Fraenck zou Fraenck niet zijn als wij niet zouden laten zien hoe wij precies werken en wie onze producten maken. Tijdens de Fashion Revolution Week zijn er dan ook twee hashtags in het leven geroepen die daar gehoor aan geven: #WhoMadeMyClothes en #IMadeYourClothes. Met de hashtag #IMadeYourClothes stellen wij één van onze medewerkers aan jullie voor en geven wij jullie een kijkje in de spreekwoordelijke keuken van Fraenck.
Read article
Tweedehandskleding | Fraenck

01 Jul, 2020

Tweedehandskleding

We horen allemaal wel de verhalen over hoeveel kleding we allemaal weggooien, maar het is werkelijk eye-opening om het in het echt te zien! Afgelopen maandag was ik op bezoek bij het 2Switch sorteercentrum en ik keek mijn ogen uit. We kwamen bij het centrum terecht door onze deelname aan het project Duurzame Mode 025 (daarover later meer :).

 

Read article
Diversiteit op de werkvloer | Fraenck

09 Jun, 2020

Diversity in the workplace

Before we started this article, we thought we would only write about the lack of multicultural diversity in the workplace in the Netherlands. But diversity can be found in many areas. Unfortunately, there is still too much discrimination on all possible levels and 'apparent' opposites: young/old, male/female, hetero/LGBTQI+, autochthonous/immigrant. So this is not a straightforward subject.

Read article
Waar moet je op letten bij het kopen van een mondkapje? | Fraenck

29 May, 2020

Waar moet je op letten bij het kopen van een mondkapje?

Sinds de verplichting van mondkapjes in het openbaar vervoer (vanaf 1 juni) zijn er zoveel aanbieders van mondkapjes dat de keuze reuze is (maar ook ingewikkeld). Graag helpen we je een handje mee om de juiste keuze te maken. Volgens BNN VARA gebeurd 67% procent van de aankopen online. Daardoor is het extra moeilijk in te schatten of een mondkapje wel goed is, goed aansluit en of de aanbieder wel te vertrouwen is.
Read article
Meer dan 1000 klanten | Fraenck

19 May, 2020

Over 1000 customers

How crazy life is. At the beginning of March, we were still wondering whether we would be able to pay the rent by the end of the month and whether we would have enough work for our team. The sales (of our bag collection) dropped drastically, from few to no customers on some days.

Read article
EN
EN
[[recommendation]]
EN