Mijn winkelmandje (0)

Bellen
026 844 0451
Contact
contact@fraenck.com
Info

Ma-Za, 9:00-17:30

Ma-Za, 9:00-17:30

Fraenck Blog

Rss blog feed

Social Enterprise | Fraenck

19 mrt., 2021

Social Enterprise

Zoals je misschien wel weet of hebt kunnen raden is Fraenck een social enterprise. Wat houdt dat nou eigenlijk allemaal in? We kunnen je nu alvast verklappen: een heleboel!
Lees artikel
Team Fraenck: Mohammad | Fraenck

19 jan., 2021

Team Fraenck: Mohammad

Fraenck zou Fraenck niet zijn als wij niet zouden laten zien hoe wij precies werken en wie onze producten maken. Tijdens de Fashion Revolution Week zijn er dan ook twee hashtags in het leven geroepen die daar gehoor aan geven: #WhoMadeMyClothes en #IMadeYourClothes. Met de hashtag #IMadeYourClothes stellen wij één van onze medewerkers aan jullie voor en geven wij jullie een kijkje in de spreekwoordelijke keuken van Fraenck.
Lees artikel
Tweedehandskleding | Fraenck

01 jul., 2020

Tweedehandskleding

We horen allemaal wel de verhalen over hoeveel kleding we allemaal weggooien, maar het is werkelijk eye-opening om het in het echt te zien! Afgelopen maandag was ik op bezoek bij het 2Switch sorteercentrum en ik keek mijn ogen uit. We kwamen bij het centrum terecht door onze deelname aan het project Duurzame Mode 025 (daarover later meer :).

 

Lees artikel
Diversiteit op de werkvloer | Fraenck

09 jun., 2020

Diversiteit op de werkvloer

Voordat we aan dit artikel begonnen dachten we alleen te schrijven over het gebrek aan multiculturele diversiteit op de werkvloer in Nederland. Maar diversiteit kan natuurlijk op héél veel gebieden. Er heerst helaas nog te veel discriminatie op alle mogelijke lagen en 'ogenschijnlijke' tegenstellingen: jong/oud, man/vrouw, hetero/LGBTQI+, autochtoon / allochtoon. Dit is dus niet een klip-en-klaar onderwerp.
Lees artikel
Waar moet je op letten bij het kopen van een mondkapje? | Fraenck

29 mei, 2020

Waar moet je op letten bij het kopen van een mondkapje?

Sinds de verplichting van mondkapjes in het openbaar vervoer (vanaf 1 juni) zijn er zoveel aanbieders van mondkapjes dat de keuze reuze is (maar ook ingewikkeld). Graag helpen we je een handje mee om de juiste keuze te maken. Volgens BNN VARA gebeurd 67% procent van de aankopen online. Daardoor is het extra moeilijk in te schatten of een mondkapje wel goed is, goed aansluit en of de aanbieder wel te vertrouwen is.
Lees artikel
Meer dan 1000 klanten | Fraenck

19 mei, 2020

Meer dan 1000 klanten

Wat is het leven toch gek. Begin maart vroegen we ons nog of we aan het eind van de maand de huur konden betalen en of we nog genoeg werk zouden hebben voor ons team. De verkopen (van onze tassencollectie) liepen drastisch terug, van weinig tot geen klanten op sommige dagen.
Lees artikel
Welk Filter is geschikt voor Mondkapjes? | Fraenck

14 mei, 2020

Welk Filter is geschikt voor Mondkapjes?

Een onderwerp waar we nog niet diep genoeg ingedoken zijn, is welke filter je nou het beste tussen je mondkapje kan stoppen. We kregen zojuist de vraag van een klant via de chat en dachten: daar kunnen we nog wel wat onderzoek naar doen! En wat blijkt: je kan niet zomaar elk type materiaal gebruiken!
Lees artikel
DUTCH
[[recommendation]]
DUTCH