Mijn winkelmandje (0)

Bellen
026 844 0451
Contact
contact@fraenck.com
Info

Ma-Za, 9:00-17:30

Ma-Za, 9:00-17:30

Fraenck Blog

Rss blog feed

Fraenck x Buitenmens - Fraenck

22 apr., 2022

Fraenck x Buitenmens

Wat een gaaf project. Bij Fraenck zijn we supertrots op onze laatste collab met twee grootheden uit de buiten(sport)wereld: Bever en Blue Loop! Vanaf vandaag ligt deze Buitenmens collector's items, gemaakt van oude tenten in filialen van Bever.
Lees artikel
Fraenck Friday - Fraenck

18 nov., 2021

Fraenck Friday

Het is weer zover, Black Friday komt eraan. Een dag en weekend die in het teken staat van mooie aanbiedingen en aanbiedingen die dat stiekem niet zijn (door prijsverhogingen vooraf).
Lees artikel
Social Enterprise - Fraenck

19 mrt., 2021

Social Enterprise

Zoals je misschien wel weet of hebt kunnen raden is Fraenck een social enterprise. Wat houdt dat nou eigenlijk allemaal in? We kunnen je nu alvast verklappen: een heleboel!
Lees artikel
Team Fraenck: Mohammad - Fraenck

19 jan., 2021

Team Fraenck: Mohammad

Fraenck zou Fraenck niet zijn als wij niet zouden laten zien hoe wij precies werken en wie onze producten maken. Tijdens de Fashion Revolution Week zijn er dan ook twee hashtags in het leven geroepen die daar gehoor aan geven: #WhoMadeMyClothes en #IMadeYourClothes. Met de hashtag #IMadeYourClothes stellen wij één van onze medewerkers aan jullie voor en geven wij jullie een kijkje in de spreekwoordelijke keuken van Fraenck.
Lees artikel
Tweedehandskleding - Fraenck

01 jul., 2020

Tweedehandskleding

We horen allemaal wel de verhalen over hoeveel kleding we allemaal weggooien, maar het is werkelijk eye-opening om het in het echt te zien! Afgelopen maandag was ik op bezoek bij het 2Switch sorteercentrum en ik keek mijn ogen uit. We kwamen bij het centrum terecht door onze deelname aan het project Duurzame Mode 025 (daarover later meer :).

 

Lees artikel
Diversiteit op de werkvloer - Fraenck

09 jun., 2020

Diversiteit op de werkvloer

Voordat we aan dit artikel begonnen dachten we alleen te schrijven over het gebrek aan multiculturele diversiteit op de werkvloer in Nederland. Maar diversiteit kan natuurlijk op héél veel gebieden. Er heerst helaas nog te veel discriminatie op alle mogelijke lagen en 'ogenschijnlijke' tegenstellingen: jong/oud, man/vrouw, hetero/LGBTQI+, autochtoon / allochtoon. Dit is dus niet een klip-en-klaar onderwerp.
Lees artikel
NL
NL
[[recommendation]]
NL