Mijn winkelmandje (0)

Bellen
026 844 0451
Contact
contact@fraenck.com
Info

Ma-Za, 9:00-17:30

Ma-Za, 9:00-17:30

Fraenck Workshops

Update 29-03-22

De coronamaatregelen zijn afgebouwd, maar nu zijn we bij Fraenck ontzettend druk met opdrachten. Zo druk, dat er helaas op dit moment geen ruimte is om workshops te geven. Wil je op de hoogte gehouden worden en een seintje krijgen wanneer er weer ruimte is? Stuur ons een berichtje.

Workshops

Bij Fraenck is het mogelijk om je eigen duurzame item te maken! Een geweldige ervaring, waarbij je ook nog eens naar huis gaat met een echte Fraenck tas of accessoire.

Onze workshops zijn laagdrempelig - je hebt geen tot weinig ervaring om deel te kunnen nemen. De ervaren & bevlogen vakmensen uit ons eigen Team Fraenck nemen je mee in de wereld van duurzame accessoires.

Teambuilding

Deze workshops zijn bij uitstek geschikt om met teams te doen! We kunnen een rondleiding geven binnen onze 'social enterprise', vertellen hoe we het bedrijf runnen en hebben opgebouwd. Zo maak je kennis met onze manier van werken en ga je ook nog eens met de handen uit de mouwen om het zelf te ervaren. Ook is het mogelijk de workshop te combineren met een heerlijke lunch.

Op zoek naar een mooie ervaring?

Bekijk onze workshops in onze

Workshop Shop
NL
NL
[[recommendation]]
NL