Mijn winkelmandje (0)

Bellen
026 844 0451
Contact
contact@fraenck.com
Info

Ma-Za, 9:00-17:30

Ma-Za, 9:00-17:30

Team Fraenck

Team Fraenck staat voor je klaar. Wil je ook deel uitmaken van het team, heb je een vraag of misschien een goed recept voor een lekker gerecht? Gouden huishoudtips zijn ook welkom. Stuur ons een berichtje!

Ons huidige team 💪

Deze mensen zijn op dit moment werkzaam bij Fraenck. Het is een hele klus om deze pagina up-to-date te houden, maar we doen ons best!

Elsbeth

Studio+Admin

Els is onze duizendpoot. Weet alles van het atelier, van patronen en stikken tot aan precieze prototypes. En is daarnaast ook nog eens druk met de administratie! Groot hart, nog groter takenpakket.

Mohammad

Studio+Shop

Mo is altijd te vinden achter de naaimachine. En als dat niet geval is, is hij als een razende Roeland patronen aan het knippen. In de pauze vindt hij het fijn zich de Nederlandse taal nog meer eigen te maken.

Ratna

Co-Founder

Ratna is ook een duizendpoot, op organisatorisch & creatief vlak. De perfecte kruising tussen een werk- en een luxepaard. Kleine dame, grote ambities. Laat je niet in de luren leggen door die charmante glimlach!

Muhannad

Studio

Een man met humor. De zon schijnt als hij binnen loopt. Getalenteerd, grappig en een allround geweldig persoon om in de buurt te hebben! 

Pascal

Co-Founder

Pascal weet nog steeds niet wat hij wil worden. Inmiddels heeft hij zich vol overgave gestort op Fraenck, waar hij regelneef nummer 1 is. Is liever lui dan moe, hoewel vaak beide het geval is. Maar dat houdt hem niet tegen.

Sabina

Studio+Shop

Sabina is een van onze trouwste collega's. Als ze er een dag niet is, is het gelijk een stuk minder gezellig. Er is weinig wat ze niet kan en doet. Van planten water geven, producten prijzen tot aan voeringen stikken. You name it, Sabina does it. 

Eyad

Studio

Ons zonnetje in huis. Leert bij ons de Nederlandse taal & wij leren elke dag de taal van de positiviteit van hem. En we hebben nog een weg te gaan. Een dag zonder Eyad is een dag niet geleefd. 

Tiuu

Studio

Tiuu is een bezige bij. Niet snel tevreden met het resultaat, net als wij. Naast Fraenck werkt ze ook als vrijwilliger bij een dierenasiel. Dus mocht je nog op zoek zijn naar een trouwe viervoeter, stuur dan even een berichtje!

Tom

Studio

Tom houdt van Netflix. En Netflix van Tom. Als Tom geen Netflix aan het kijken is, knipt en stikt hij bij ons de sterren van de hemel. Ook zingt hij graag een deuntje Nicki Minaj mee. 

Christiaan

Studio+Photography

Christiaan is nog zo'n manus van alles. Kunstenaar in hart en nieren en misschien nog wel meer organen. Drinkt koffie alsof het water is, maar heeft nog steeds een vaste hand. Wel zo handig bij patronen knippen en fotograferen!

Mohammed

Studio

Omdat de zomer wel heel lang op zich liet wachten hebben wij intussen nog een zonnetje in huis gehaald. Daar waar Eyad en Mohammed samenwerken verdwijnen de wolken! Deze manus van alles helpt ons op het atelier waar hij lekker Nederlands kan leren (en af en toe Pascal (die een gezonde portie hoogtevrees heeft) een handje helpt).

Nick

Super Intern

Nick is een oude bekende van ons, het lijkt alsof we niet van hem af komen! En dat willen we ook niet. Easy going, meestal rustig, tenzij er een onderwerp wordt aangesneden wat hem raakt. Dan raakt hij niet meer uitgepraat.

Hall of Fame 💚

Deze prachtmensen zijn inmiddels niet meer werkzaam bij Fraenck. Maar we willen ze toch nog even in het zonnetje zetten vanwege de mooie tijden die we samen hebben doorgebracht!

Haidar

Studio

Een serieuze man met serieuze doelstellingen. Weet er wat van, was eigenaar van een schoenenfabriek in Syrië. Is bij ons om de taal machtig te worden, waarna hij graag zijn eigen bedrijf wil starten hier in Nederland!

Abdou

Studio

Abdou is uniek. Weet wat hij moet doen en kent de weg in het atelier. Veel potentie, grote glimlach. Goede kop met haar ook. Je kan niet mis gaan met Abdou.

Jacqueline

Fotos+Website

Er zijn er maar weinig zo kritisch als Jacq. Ze ontfermt zich over de productfoto's van de shop. Als ze niet aan het fotograferen of aan het photoshoppen is, dan is ze aan het gamen (LoL 4 Life). Neemt soms haar hond Stitch mee, wat ons betreft niet vaak genoeg.

Mahmoud

Studio

Schoenmaker van origine, heeft zich nu gestort op het tassenmaken bij Fraenck. Als je ergens een naaimachine tekeer hoort gaan, dan is de kans groot dat hij meters aan het maken is. Laat vooral zijn handen spreken.

Suriviyain

Studio

Zo klein als ze is, zoveel potentie heeft ze (dat hebben we eerder meegemaakt). Altijd hard aan het werk met een laser focus - ze maakt het waar!

Fikrat

Office+Photo

Deze vrolijke jongeman ontbrak nog in ons team (maar nu dus niet meer). Nog zo'n harde werker. Heeft kennis van DTP, weet zijn weg vinden in Photoshop. De foto's die we vanaf nu in de shop zetten hebben voor een groot deel Fikrat's aandacht gekregen.

Stitch

Emotional Support

Onze snuffelstage stagair Stitch, doet alles voor een aai en een knuffel. Voel jij je even niet oke? Geen nood, Stitch is er om je te vertellen dat je een geweldig mooi persoon bent en er van je gehouden wordt.

Benjamin

Super Intern

Er gaan nog boeken geschreven worden over Ben. Of hij schrijft er zelf wel een, daar zijn we van overtuigd. Stille kracht, met de nadruk op kracht. Geweldige designer in de dop. Komt helemaal uit Frankrijk!

Chanel

Super Intern

Chanel is echt een harde werker.  De eerste dag voelde het al alsof ze hier al maanden werkt (en dat bedoelen we positief). Elke dag kan je haar met een met een brede glimlach achter de naai- maar ook de lockmachine vinden.

Daphne

Super Intern

Vrolijk, hard werkend, en enorm camera shy ;)! Daphne is echt een leuke aanwinst in het Fraenck team. Ze pakt alles aan en leert heel snel, kortom wij zijn enorm blij met haar! En Daphne, we gaan nog een keer een mooiere foto maken!

Reyhan

Super Intern

Reyhan houdt van mode. En mode van Reyhan. Een stille kracht waar je rekening mee moet houden! Helpt ons met onze social media, merk je het al?

Jetta

Super Intern

Jetta's grafische inzicht laat de kleuren er vanaf spatten! Altijd klaar voor een goed gesprek, waar meestal geen einde aan komt. Soms een beetje chaotisch, maar hey - da's ook wel eens prettig.

Sofie

Super Intern

Deze powergirl hadden wij nou net nodig. Deze harde werker zorgt ervoor dat het nodige onderzoek wordt gedaan!  Ze houdt naast tassen ook van reizen. Vooral naar haar lievelingsbestemming Parijs, Frankrijk (of zoals wij het noemen: Fraenckrijk).

NL
NL
[[recommendation]]
NL