B2B Projecten Testpagina

testbericht
Project
One(pager) Day
Dit is een pagina om wat one-page designs uit te proberen, en vooral te kijken wat ik op Shopify kan aanpassen met theme templates.
testbericht
Dit is een voorbeeld van een verticaal blok met een statische foto. Hier links zie je een stapel etuis Kim, gemaakt van VIRM-materiaal. Op de achtergrond zijn meer etuis te zien, maar dan van Buffel-materiaal. Beide materialen zijn gebruikt door de NS voor de bekleding van treinstoelen. Deze voorraad is specifiek gemaakt voor een aantal open dagen in de komende maanden waar we hopelijk een paar enthousiastelingen blij kunnen maken met onze collectie.
testbericht
Dit is een voorbeeld van een horizontaal blok. De gebruiker moet langs de media scrollen om de tekst te kunnen lezen. Écht impactvolle foto's krijgen op deze manier alle ruimte om hun indruk achter te laten. Waarmee ik niet wil zeggen dat de foto hierboven bijzonder impactvol is. Het is namelijk gewoon een foto van ons letterlogo, zoals deze op ons raam aan de Beekstraat staat. De automatische instelling qua focus van de camera heeft het meeste werk gedaan. Het was verassend koud op deze dag; zoals je kan zien schijnt de zon, maar het was nog best fris. Ik had liever aan de voorkant van de winkel een goede foto genomen, maar daar waren werkzaamheden aan het nieuw aangelegde plantsoen bezig.
Hier is dan een voorbeeld van een dynamisch verticaal blok. De foto aan de zijkant van deze tekst verandert steeds, zonder dat de gebruiker hier de controle over heeft. Dit kan frustrerend zijn, omdat de gebruikers zo niet de tijd kunnen nemen met de media als ze dat willen. Het is dan wel artistiek. Voor processen kan het leuk zijn om de reis van begin tot eind in één vlak weer te geven, maar dan nog zou het prettig kunnen zijn om de controls weer te kunnen geven.

Nevermind, na closer inspection blijkt de animatie van de Volkskrant een video te zijn. Ook goed, voegen we die hier in.