Duurzame Relatiegeschenken

Duurzame & Inclusieve Relatiegeschenken

Bedrijven in Nederland produceren jaarlijks voor meer dan een miljard kilo aan bedrijfsafval

Veel van dit afval bestaat uit materialen die met een beetje inzicht, aandacht en inzet tot prachtige nieuwe producten omgezet kunnen worden!

Fraenck recyclet allerlei restantmaterialen tot stijlvolle, betaalbare relatiegeschenken. Op maat en naar wens. Van onze collectie gerecyclede materialen of materialen die voor jullie bedrijf overbodig zijn geworden. Zonde om deze niet een tweede kans te geven.

B2B Lookbook

We hebben een compact lookbook slash catalogus gemaakt waarin je diverse producten kan vinden die we van restant materialen kunnen maken. Ter inspiratie; wie weet brengt het je op ideeën. We staan klaar om deze samen uit te werken!

Ideeën

Wat voor items kunnen we allemaal maken in ons atelier? Van alles! Denk bijvoorbeeld aan:

💛 Schoudertasjes & Shoppers

💛 Rugtassen & Fietstassen

💛 Etuis, telefoonhoezen & Toilettasjes

💛 (Tafel)lampjes & Opbergbakjes

💛 En nog veel meer!

 

MVO & SROI

Hoogste tijd voor een grondstoffenrevolutie! Waarom nieuw aanboren, terwijl er genoeg voorhanden is? Wij denken graag met je mee hoe we jouw restmaterialen een tweede leven kunnen geven. Geen materiaal in de buurt? Geen punt, wij hebben genoeg op voorraad.

Zo kan je iets geven dat niet alleen goed is voor milieu en leefomgeving, maar ook echt functioneel en mooi. Niet zomaar een product, maar items met uitstraling. Lokaal en inclusief geproduceerd op Nederlandse bodem. Lees hier hoe we werken en waar we voor staan.

Uniek geschenk

Wij maken geschenken die het DNA en de waarden van je bedrijf uitstralen! Team Fraenck ontwerpt, produceert en levert deze op. Items waarmee je een goede indruk kan maken op je relaties, klanten, partners en collega's. Het ziet er niet alleen goed uit, het verhaal is dat ook.

Geïnspireerd?

Neem contact met ons op! We staan voor je klaar.