Mijn winkelmandje (0)

Bellen
026 844 0451
Contact
contact@fraenck.com
Info

Ma-Za, 9:00-17:30

Ma-Za, 9:00-17:30

Fraenck x Buitink

Fraenck x Buitink Technology

Zolang Fraenck al bestaat werken we samen met Buitink Technology. Zelfs al eerder! Voordat Fraenck Fraenck heette en nog uit twee merken (Ratna Ho & Studio Mulder) bestond, was de samenwerking al volop aan de gang.

Om te zien wat voor prachtige projecten Buitink Technology allemaal realiseert, neem een kijkje op hun website. Een kleine selectie hieronder:

Mons Veldeman

Akzo Nobel

Floriade

Markant Uden

Madonna MDNA Tour

Dubuisson Paviljoen

Buitink is een belangrijke partner voor ons, niet in de laatste plaats omdat ze een van onze belangrijkste leveranciers van restmaterialen zijn. In de jaren dat we onze collectie hebben ontwikkeld, hebben we zelfs ongeveer twee jaar ons bedrijf mogen huisvesten in hun fabriek. Sinds 2017 hebben we een eigen dak boven het hoofd, de samenwerking bestaat nog steeds.

We ontwerpen en produceren regelmatig relatiegeschenken voor Buitink’s opdrachtgevers, gemaakt van het snijverlies van het materiaal gebruikt voor deze projecten. Een passend en origineel cadeau! Een voorbeeld hiervan zijn totebags die we voor Gemeente Zwolle hebben gemaakt.

De fabriekshal van Buitink Technology

Technische uitwerking van een van de grote projecten.

Materiaal wordt zo nauwkeurig en efficiënt mogelijk uitgesneden.

Een van de materiaalsoorten waarvan we de restanten inzetten voor mode-acessoires

Samenwerking

Hierboven een impressie van Buitink. 

Het zeildoek passen we voornamelijk toe in onze rugtassen. Maar ook in onze weekendtassen en totebags. Voor de projecten waar de materialen vandaan komen, bezoek de website van Buitink Technology!

Hieronder een aantal projecten die we met hun restant materialen hebben gemaakt: 

Zoku Hotel

Voor dit geweldige hotel hebben we een 100-tal shoppers gemaakt van restanten geveldoek, van de tijdelijke rechtbank in A'dam.

Bekijk Project

Gemeente Zwolle

Shoppers gemaakt van snijverlies. Buitink maakte een busoverkapping op Zwolle CS, wij gingen aan de slag met de restanten.

Bekijk Project
NL
NL
[[recommendation]]
NL