Mijn winkelmandje (0)

Bellen
026 844 0451
Contact
contact@fraenck.com
Info

Ma-Za, 9:00-17:30

Ma-Za, 9:00-17:30

Fraenck x Ignite

Fraenck x Ignite Award

De Ignite Award is jaarlijks terugkerende prijs voor sociaal ondernemerschap. Een prachtig initiatief, in het leven geroepen door het Anton Jurgens Fonds. Fraenck was finalist (onder naam Ho&Mulder) eind 2017! Voor afgelopen editie hebben we een aantal mooie schoudertassen gemaakt van hun prachtig gekleurde banners, voor het publiek van de wedstrijd.

Van gebruikte banners naar frisse schoudertasjes

Met banners is de kunst om zoveel mogelijk patronen eruit te kunnen halen en tegelijkertijd zo mooi mogelijke producten te maken. Er zit immers niemand te wachten op een saai effen tasje! Gelukkig hebben ze bij IGNITE een paar goede grafisch ontwerpers aan het werk gezet, want de kleuren en vormgeving van de print zorgt voor een uitgesproken maar elegant product!

Leoni Delsink, coördinator sociaal ondernemerschap bij het Anton Jurgensfonds:

“De producten van Fraenck zijn een reflectie van haar makers: stijlvol, eerlijk en duurzaam. Voor IGNITE produceerden zij custom made tassen die we met veel plezier als relatiegeschenk hebben ingezet. We zijn trots om Ratna en Pascal als IGNITE finalisten ondersteunt te hebben en geloven sterk in de veranderkracht die dit ondernemer duo laat zien.”

Witteveen+Bos

Fraenck heeft een flink aantal (1400+) fietstassen ontworpen en gemaakt van recyclede banners. In samenwerking met Design X Ambacht.

Bekijk Project

Triodos Bank

Nog een tof project, voor de andere duurzame bank. 1000 shoppers, gemaakt van restanten doek.

Bekijk Project

Zoku Hotel

Voor dit geweldige hotel hebben we een 100-tal shoppers gemaakt van restanten geveldoek, van de tijdelijke rechtbank in A'dam.

Bekijk Project

Gemeente Zwolle

Shoppers gemaakt van snijverlies. Buitink maakte een busoverkapping op Zwolle CS, wij gingen aan de slag met de restanten.

Bekijk Project

ASN Bank

Voor de duurzame bank van Nederland hebben we meerdere opdrachten gedaan, waaronder laptophoezen van oude vlaggen.

Bekijk Project
NL
NL
[[recommendation]]
NL