Hall of Fame

Deze prachtmensen zijn inmiddels niet meer werkzaam bij Fraenck. Maar we willen ze toch nog even in het zonnetje zetten vanwege de mooie tijden die we samen hebben doorgebracht!

Chanel

Atelier

Chanel was terug van weggeweest! De eerste dag voelde het al alsof ze hier al maanden werkte, dus hadden we het maar officieel gemaakt. Elke dag kan je haar met een met een brede glimlach achter de naai- maar ook de lockmachine vinden.

Jolanda

Etalage

Als je creativiteit zegt, zeg je Jolanda. Heb je onze mooie etalages wel eens gezien? Van koraal tot een vertrekbord van de NS, alles komt uit handen van Jolanda!

Nina

Atelier

Nina beoefent vol aandacht het vak. Ze draait haar hand niet om voor het ontwerpen van een nieuwe tas, hoeveel er ook geïtereerd moet worden. Oh, en ze begeleidt ook nog een Dungeons and Dragons-spel!

Delano

Super Stagiair

Delano is onze Benjamin in het team met zijn 17 jaar. Liep in 2020 ook al stage bij ons en dit beviel zo goed dat hij weer terug is! Bij Fraenck kan hij zijn creativiteit goed kwijt. Hij knipt, snijdt, stikt en lockt. Niks is hem te gek. Wist je dat hij een skater is? Waar zijn vrienden graag graffiti spuiten houd hij het bij waanzinnige tricks zoals ollies en kick-flips. Indrukwekkend.

Isabel

Super Stagiair

Isabel is een echte creatieveling. Ze helpt graag iedereen een handje mee en is een sociale allesdoener.

Lucas

Fotografie+Taal

Sinds 2020 maakt ie deel uit van Team Fraenck. Een sociale persoonlijkheid, als je niet uitkijkt praat ie de oren van je kop. Ondertussen biedt hij een luisterend oor, doet ie ook de productfotografie en worden anderstaligen begeleid in de Nederlandse taal. Staat het liefst achter zijn 'standing desk'. Wel zo gezond!

Mignon

Super Stagiair

Mignon is graag creatief bezig (of het nou tekenen, fotograferen, schilderen, kleien of naaien is). Ze gaat graag naar concerten en luistert zo wat de hele dag door naar muziek. Ze heeft drie katjes.

Amna

Atelier

Amna houdt van bakken, wij houden van lekkere dingen. Goede combi toch? In het atelier straalt ze en in de pauze drinkt ze graag cappuccino.

Fernando

Super Stagiair

Fernando wordt ook wel Pietje Precies genoemd! Zijn droom is om tattoo-artist te worden. Wie weet zet hij over een aantal jaar wel bij jou een echte Fraenck-tattoo. Voor nu stikt hij de sterren van de hemel.

Hannah

Atelier

Hannah had haar stage bij ons nu 2 jaartjes terug. En nu is ze weer komen bijspringen in het helpen in het maken van veel tassen. Wat een topmeid!

Nina

Super Stagiair

Nina leert vol aandacht het vak. Ze draait haar hand niet om voor het ontwerpen van een nieuwe tas, hoeveel er ook geïtereerd moet worden. Oh, en ze begeleidt ook nog een Dungeons and Dragons-spel!

Maud

Super Stagiair

Maud is niet weg te krijgen bij Fraenck. Slecht weer, staking in het OV, het maakt allemaal niet uit: desnoods reist ze met drie bussen via Winterswijk naar Arnhem. Allemaal om bij ons de fijne kneepjes van het vak te leren.

Iris

Super Stagiair

Iris brengt een flinke dosis plezier bij Fraenck. Of het nou een kerstmarkt is of een stapel rugtassen, Iris staat er voor klaar. Je kan haar midden in de nacht wakker maken om een horrorfilm te kijken, hoe cheesy die ook is.

Eline

Super Stagiair

Eline heeft samen met Timo een supermooi project gedraaid, waardoor we bij Fraenck beter onze impact kunnen meten. Helaas heeft deze fulltime student Food & business onze collectie niet eetbaarder gemaakt, maar smaak heeft ze zeker!

Timo

Super Stagiair

Timo heeft samen met Eline een pracht van een project neergezet, waardoor we bij Fraenck beter onze impact kunnen meten. Timo is student HRM en daarnaast een groot filmliefhebber. Kan niet anders dat Office Space zijn favoriete film is.

Baz

Atelier

Baz houd ervan om samen aan iets moois te werken, hij vind het maken van tassen erg leuk, gewoon lekker met de lockmachine en naaimachine in de weer zijn. Gewoon in het moment zijn en tadaa weer een tas gestikt.

Sagita

Atelier

Sagita is deze maand mei in ons team erbij gekomen. Zij houd van actief bezig en dat past zich als een warme jas. Zeker met de opdrachten die we hebben aangegrepen. Wist je dat Sagita haakt, haar kleding maakt en een jurk op het moment van schrijven maakt?

Renée

Atelier

Die Renée is me er een. Over zonnetjes gesproken, zij is een regelrechte 'ray of sunshine'. Ze houdt van mooie producten maken en laat dat nou net bij ons kunnen! Oog voor detail, maar ook voor haar collega's. Als ze niet aan het werk is, reist ze stad en land af om cultuur te snuiven. Wist je dat ze een cover girl is/was? Naja, eens een covergirl, altijd een covergirl.

Caitlyn

Super Stagiair

Sinds de lente dit jaar is Caitlyn met haar stage bezig Zij stikt, snijd en lokt met veel passie bij Fraenck. Ze komt bovendien naast dingen maken tot ontspanning bij muziek, series kijken en haar leuke honden. Ze werkt ook nog eens in het bakkers familiebedrijf. Een bezig bijtje

Suhair

Atelier

Suhair zit niet stil bij ons. Ze houd van het werk dat er bij Fraenck is en van fashion. Haar taallessen is ze ontgroeid. Nu nog het examen. Ze ondersteunt in het atelier waar nodig is. Top meid.

Denya

Super Stagiair

Denya is deze lente bij ons team gekomen zij heeft een stage periode hier. De praktijk opsnuiven en dat doet ze alsof ze hier al langer meeloopt binnen Fraenck. Zij houd naast haar werk bij ons ook graag van gezellige dingen doen. Een familiemens is ze. Ze kleed zich graag in leuke printjes. En gave cowboy laarsjes doen de rest. Hell yeah.

Evy

Super Stagiair

Van de fabrics en design opleiding is Evy voor haar stage bij ons neergestreken. Evy heeft haar passie helemaal gevonden in het stikken behalve hier bij Fraenck doet ze dat ook graag in haar vrije tijd net als tekenen overigens en het hebben van een gezellige tijd samen met vrienden. Deze meid gaat het ver schoppen met haar doorzettingskracht. De laptop tassen stikt ze in een handomdraai.

Femke

Super Stagiair

Femke heeft t naar de zin bij Fraenck. Ze ontwierp een vaas tas . En doet naast het maken van tassen nog meer activiteiten zoals sportschool bezoeken, nog meer met fashion bezig zijn en plantmom. Wist je dat ze ook nog eens graag zingt achter de piano.

Siwaquela

Super Stagiair

Handjes uit de mouwen is een understatement, ze gaat zitten en stikt alles aan elkaar. Nou ja alle producten die we op het moment maken dan hè. Zij volgt de studie Fabrics & Design aan het Cibap. Lekker bezig zijn vind ze heerlijk. Naast mooie dingen maken houd ze ook van dans en zingen.

Feruz

Atelier

Deze lente is Feruz bij 't team gekomen. Ze maakte als klein meisje al kleertjes voor haar pop en vind t heerlijk om achter de naaimachine mooie creaties te maken ook bij Fraenck:) Ze houd van overzichtelijkheid dus wordt opruimen een fijne bezigheid. Lekker wat muziek luisteren, lezen en veel leuke andere dingen doen.

Mathijs

Super Stagiair

Deze multi inzetbare jongeman houd van fashion. Deze student van de Aventus Fashion Design & Productmanagement leert bij ons alle processen die er bij het maken van een tas nodig zijn. Hij is behulpzaam en heeft oog voor prettig samenwerken. Naast werken bij Fraenck houd ie van gezellig af spreken met vrienden.

Grace

Super Stagiair

Grace kende Fraenck al door de locatie op het station. De inclusiviteit die team Fraenck kenmerkt sprak haar aan. Ze pakt alle uitdagingen met twee handen aan. Het hele proces kunnen zien en dan het eindproduct, daar wordt zij blij van. Met haar bescheidenheid en ijverigheid is zij een diamantje in het team. Wist je dat zij erg houdt van dansen?

Nienke

Super Stagiair

Deze meid heeft oog voor detail. Toen ze hoorde van onze fotostudio nam ze gelijk haar eigen camera mee. Ze toont durf en is leergierig. Ze kan prima samenwerken, maar kan ook prima zelf aan de slag. Wist je dat ze een kleine huisgenoot heeft? Een Russische dwerghamster. Als ze erover begint, is de pauze zo voorbij.

Noor

Super Stagiair

Noor was op zoek naar een leuk stage bedrijf en vond ons via een video. Alle tassen vond ze er gaaf uitzien ;). Nu maakt ze zelf toffe tassen bij Fraenck. Noor wilt haar creativiteit graag zien groeien. Met haar kwaliteiten is ze een welkome versterking dit jaar. Noor 'vindt alle dieren een beetje eng'! Hopelijk komt ze daar snel een keer overheen.

Kirsi

Super Stagiair

Kirsi zit niet stil bij ons. Met het realiseren van een reparatieservice en een recycleservice mogen we in onze handjes knijpen met deze topmeid. Deze studente van Van Hall Larenstein vult onze social media aan met toffe content. Ook heeft ze onze afvalscheiding op een hoger niveau getild! Handjes uit de mouwen is een understatement.

Dani

Super Stagiair

Dani krijg je niet afgeleid! Tijdens haar 20 weken stage bij Fraenck bijt ze zich vast in de brand manual. Deze Art & Design mediavormgeefster tilt onze oude icoontjes naar de nieuwe huisstijl die past bij Fraenck's filosofie. Dani heeft veel toekomstplannen. Mega tof: het door haar geïllustreerde kinderboek komt binnenkort op de boekenplank te liggen!

Nick

Winkel CS+Fotografie

Nick is een oude bekende van ons, het lijkt alsof we niet van hem af komen! En dat willen we ook niet. Easy going, meestal rustig, tenzij er een onderwerp wordt aangesneden wat hem raakt. Dan raakt hij niet meer uitgepraat. Fotografie, illustraties, etalages inrichten. Niks is Nick te gek.

Helen

Atelier

Helen heeft met volle overtuiging hard gewerkt aan het maken van alles dat met katoen te maken heeft. Pitten zakken, katoenen brood en fruitzakjes, knuffels . Wel het liefst in kleurige printjes. Roze is wel bij uitstek haar favoriete kleur;)

Esther

Super Stagiair

Deze dame onderzocht Impact meting en code sociale onderneming bij team Fraenck en had een grote bijdrage aan Fraenck om het certificaat B corporation binnen te slepen. Wist je dat ze ook af en toe voor de camera poseert met een tas?

Saskia

Atelier+Fotografie

Saskia heeft het team onwijs goed ondersteunt in haar periode bij Fraenck. Stikken, het team aansturen en ook de fotografie pakte ze op en het in orde maken van de foto's voor de website grafische inzicht laat de kleuren er vanaf spatten! Ze staat altijd klaar voor iemand die net even dat tikje motivatie nodig had met humor en raad.

Christiaan

Atelier+Fotografie

Christiaan is nog zo'n manus van alles. Kunstenaar in hart en nieren en misschien nog wel meer organen. Drinkt koffie alsof het water is, maar heeft nog steeds een vaste hand. Wel zo handig bij patronen knippen en fotograferen!

Thijs

Super Stagiair

Thijs voltooide ook zijn stage bij ons. Hij had een stevige inbreng op technisch vlak voor de website en deed onderzoek voor zijn stage. Hij siert ook als model op de website. In zijn vrije tijd werd er een potje honkbal gespeeld.

Eyad

Atelier

Was ons zonnetje in huis. Leerde bij ons de Nederlandse taal & wij leerden elke dag de taal van de positiviteit van hem. En we hebben nog een weg te gaan. Een dag zonder Eyad is een dag niet geleefd.

Mink

Super Stagiair

Mink volbracht zijn stage in 2020 bij Fraenck. hij werkte met veel passie aan alle tassen en andere stoffen creaties die door zijn vingers. Hij omarmd elk type vintage stijl. Zijn boots zijn clickity-clack geniaal. Wat een topper.

Haidar

Atelier

Een serieuze man met serieuze doelstellingen. Weet er wat van, was eigenaar van een schoenenfabriek in Syrië. Is bij ons om de taal machtig te worden, waarna hij graag zijn eigen bedrijf wil starten hier in Nederland!

Tiuu

Atelier

Tiuu is een bezige bij. Niet snel tevreden met het resultaat, net als wij. Naast Fraenck werkt ze ook als vrijwilliger bij een dierenasiel. Dus mocht je nog op zoek zijn naar een trouwe viervoeter, stuur dan even een berichtje!

Abdou

Atelier

Abdou is uniek. Weet wat hij moet doen en kent de weg in het atelier. Veel potentie, grote glimlach. Goede kop met haar ook. Je kan niet mis gaan met Abdou.

Jacqueline

Fotografie+Website

Er zijn er maar weinig zo kritisch als Jacq. Ze ontfermde zich over de productfoto's van de shop. Als ze niet aan het fotograferen of aan het photoshoppen was, dan is ze aan het gamen (LoL 4 Life). Neemt soms haar hond Stitch mee, wat ons betreft niet vaak genoeg.

Stitch

Emotional Support

Onze snuffelstage stagair Stitch, doet alles voor een aai en een knuffel. Voel jij je even niet oke? Geen nood, Stitch is er om je te vertellen dat je een geweldig mooi persoon bent en er van je gehouden wordt.

Merel

Super Stagiair

Wat een fijne topper is die Merel. Ze stikte gedurende haar stage periode eigenlijk alles wat we gedurende die periode voor handen hadden. Heerlijk. En weet je dat ze het zeker ver gaat schoppen!

Lobke

Super Stagiair

Deze meid was bij ons gedurende Corona bij ons op stage. Ze ontwierp fietstassen en ook rugtassen tot een waar juweeltje. Zelfs deed ze een zoektocht naar influencers voor instagram om ons product te promoten.

Jetta

Super Stagiair

Jetta's grafische inzicht laat de kleuren er vanaf spatten! Altijd klaar voor een goed gesprek, waar meestal geen einde aan komt. Soms een beetje chaotisch, maar hey - da's ook wel eens prettig.

Surivyain

Super Stagiair

Zo klein als ze is, zoveel potentie heeft ze (dat hebben we eerder meegemaakt). Altijd hard aan het werk met een laser focus - ze maakt het waar!

Reyhan

Super Stagiair

Reyhan houdt van mode. En mode van Reyhan. Een stille kracht waar je rekening mee moet houden! Helpt ons met onze social media, merk je het al?

Benjamin

Super Stagiair

Er gaan nog boeken geschreven worden over Ben. Of hij schrijft er zelf wel een, daar zijn we van overtuigd. Stille kracht, met de nadruk op kracht. Geweldige designer in de dop. Komt helemaal uit Frankrijk!

Fikrat

Fotografie

Deze vrolijke jongeman ontbrak nog in ons team (maar nu dus niet meer). Nog zo'n harde werker. Heeft kennis van DTP, weet zijn weg vinden in Photoshop. De foto's die we vanaf nu in de shop zetten hebben voor een groot deel Fikrat's aandacht gekregen.

Bo

Super Stagiair

Deze jongedame werkte met veel plezier gedurende haar stage bij ons in het atelier. Ze heeft een fijne bijdrage geleverd in de maak processen in het atelier. Ik weet zeker dat ze een kei is in het creëren van allerlei moois in haar verder verloop van de studie

Daphne

Super Stagiair

Vrolijk, hard werkend, en enorm camera shy ;)! Daphne is echt een leuke aanwinst in het Fraenck team. Ze pakt alles aan en leert heel snel, kortom wij zijn enorm blij met haar! En Daphne, we gaan nog een keer een mooiere foto maken!

Kella

Super Stagiair

Deze reiziger kwam vanuit Canada voor haar stage naar Fraenck. Ze heeft zich op commercieel en ontwerpend gebied flink aan de weg getimmerd. Ook heeft ze mooie bijdrage geleverd in de insta input. Ook siert ze samen met Eyad het visitekaartje van Fraenck ;)

Sofie

Super Stagiair

Deze powergirl hadden wij nou net nodig. Deze harde werker zorgt ervoor dat het nodige onderzoek wordt gedaan! Ze houdt naast tassen ook van reizen. Vooral naar haar lievelingsbestemming Parijs, Frankrijk (of zoals wij het noemen: Fraenckrijk).

Mahmoud

Atelier

Schoenmaker van origine, heeft zich nu gestort op het tassenmaken bij Fraenck. Als je ergens een naaimachine tekeer hoort gaan, dan is de kans groot dat hij meters aan het maken is. Laat vooral zijn handen spreken.

Huidige team

Ons huidige team kan je vinden op deze pagina.