Inkoop Mondkapjes

Het is bij Fraenck mogelijk om via mail een aanvraag te doen voor grotere aantallen van onze mondkapjes.

De mondkapjes die wij maken zijn niet FFP1, FFP2 of FFP3 gecertificeerd – en zijn om deze reden niet geschikt om in een ziekenhuisomgeving te gebruiken. We hebben dit product in het leven geroepen om het grote tekort aan mondkapjes voor een deel op te vangen. Het is eigenlijk een tussenoplossing tot de tekorten aan gecertificeerde kapjes zijn opgelost.

Het allerbelangrijkste is dat de handleiding/ voorschriften van deze producten erg goed opgevolgd worden! We hebben hiervoor een pagina in het leven geroepen waarin staat hoe wij denken dat je het beste kan omgaan met dit product. 

Hieronder even een korte opsomming van de belangrijkste voorschriften:

  1. Was het kapje voordat je het gaat dragen. We werken zo schoon mogelijk (met handschoentjes etc.), maar liever het zekere voor het onzekere.
  2. Afstand tot mensen blijft onveranderd van belang, ook als je een mondkapje draagt
  3. Zit niet aan het mondkapje zelf – het kan namelijk zelf ook juist een bron van besmetting worden
  4. Gebruik het kapje alsof het een wegwerpkapje is, vervang hem tijdig. Het is verstandig om een backup te hebben.
  5. In plaats van weggooien, kan het kapje gewassen worden – in de tussentijd moet het veilig opgeborgen worden.

Let wel: dit is geen medisch product – maar we hebben wel goed onderzocht wat je kan doen om kans op overdracht zo klein mogelijk te maken. De handleiding hiervoor houden we zoveel mogelijk up-to-date.

Om een bestelling door te geven of voor vragen kan je ons bereiken via deze contactpagina. Hier staat ook een telefoonnummer waarop we te bereiken zijn voor vragen en/of opmerkingen.

Hartelijke groet en sterkte in deze tijden,

Team Fraenck