Fraenck op RTL4!

Fraenck op RTL4! - Fraenck

RTL4 op bezoek in bij Fraenck in Arnhem. Dat gebeurt ook niet iedere dag. Voor het programma Koffietijd/ 5 Uur Live werden Mohammad en Pascal geïnterviewd door Froukje en aan de tand gevoeld over onze onderneming. Centraal staat het persoonlijke verhaal en de ontwikkeling die Mo heeft doorgemaakt sinds hij hier in Nederland woont en bij Fraenck werkt.Syrië

Mohammad is helemaal vanuit Syrië naar ons land gevlucht vanwege de verschrikkelijke omstandigheden in het land.

Hier in Nederland is hij via Activerend Werk, een organisatie die in Arnhem leerwerktrajecten uitzet, bij Fraenck terecht gekomen. Waar hij eerst stage liep bij de HEMA, volgde hij toch zijn hart en ging hij aan de slag in ons atelier. Hier stikt hij sinds hij bij ons is de sterren van de hemel en leert elke dag weer de Nederlandse taal. Ook krijgt hij langzamerhand wat meer verantwoordelijkheden en houdt hij een oogje in het zeil bij productie-opdrachten.

Ontwikkeling

Na een leerwerktraject is Mo bij Fraenck in dienst gekomen. Niet alleen omdat hij veel ervaring heeft achter de naaimachine (hoewel tassen relatief nieuw zijn voor hem). Maar vooral omdat hij zich dag in, dag met volle overtuiging inzet om Fraenck tot een succes te maken.

Bekijk de collectie waar ook Mo elke dag aan werkt!

Volgende lezen

Fraenck in 2019 - Fraenck
Fraenck ontwerpt mondkapjes - Fraenck

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.