Fraenck ontwerpt mondkapjes

Fraenck ontwerpt mondkapjes - Fraenck

Binnen Fraenck zijn we sociale dieren. We zijn graag met en onder elkaar en gunnen iedereen een fijne werkplek binnen ons zeer duurzame bedrijf. Momenteel leven we in een bizarre tijd. Haast surrealistisch te noemen. Ook binnen Fraenck merken we de gevolgen van het Coronavirus. We nemen onze verantwoordelijk door gepaste afstand te houden – hoewel normaal liever niet. Echter, dat is niet het enige. We maken graag van een nood een deugd.

Mondkapjes, of: mondmaskers

Samen hebben we de handen ineen geslagen en keihard gewerkt aan een product waar momenteel meer vraag naar is dan ooit tevoren: mondkapjes. Onze creatieve breinen draaien overuren. Stilzitten of niks doen is dan ook niet voor ons weggelegd.

Waar we normaal met z’n allen keihard aan onze prachtige duurzame tassencollectie werken, hebben we ons nu gefocust op unieke mondkapjes. De mondkapjes zijn zo ontworpen dat ze te hergebruiken zijn en ook door mensen met een vitaal beroep gedragen kunnen worden. We zouden Fraenck niet zijn als de mondkapjes niet een stijlvolle uitstraling zouden hebben. Er zijn diverse kleuren, patronen en figuren gebruikt. Van vrolijke bloemen- en dierenprints tot aan mondkapjes met rustige kleuren.

Natuurlijk hebben we goed onderzocht wat een mondkapje een góed mondkapje maakt. Ook zien we dat er veel discussie is over of het nou wel of niet nodig is er een te dragen. We merken dat het langzamerhand doordringt in Nederland dat het wel degelijk nut heeft, kijkend naar resultaten en voorschriften in omringende landen en ook verder (Tsjechië, Hong Kong, Taiwan).

Vitale beroepen

Waar ‘social distancing’ normaal niet in ons woordenboek voorkomt, is dat nu wel het geval. Natuurlijk is de strekking ditmaal anders. We nemen onze fysieke afstand, maar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt sluiten wij in onze armen. In dat opzicht zijn we nog steeds heel sociaal. Zij zijn namelijk diegenen die momenteel, vooral vanuit huis, zeer druk aan het werk zijn om een steentje bij te dragen aan de wereld van vandaag. Dit wel op veilige afstand. Wij zijn ontzettend dankbaar op het feit dat we een product hebben kunnen creëren waar ook mensen met vitale beroepen wat aan hebben. Voor iedereen die zo'n vitaal beroep uitoefent hanteren we een speciale prijs: €9,50 per mondmasker, door grote belangstelling hebben we deze aanbieding moeten aanpassen om de vraag bij te kunnen benen. We hanteren nu een korting van 30%. Minimale afname is dan wel twee: dit dekt de verzendkosten, maar nog veel belangrijker: de mondkapjes moeten als ze intensief gebruikt worden vaker verwisseld worden! Stuur ons een mailtje als je interesse hebt in dit aanbod.

Omdat een mondkapje niet zomaar een product is, hebben we ook een duidelijke handleiding geschreven zodat je zeker weet dat je hem goed gebruikt!

Naast onze uitgebreide tassen collectie van duurzaam materiaal, hebben we dus nu ook mondkapjes. Deze zijn verkrijgbaar in twee maten: small en medium en zoals beschreven in diverse patronen en kleuren. Het is ook mogelijk om de mondkapjes in grotere hoeveelheden te bestellen. Lees meer over de mondkapjes en bekijk alle varianten in onze online shop.

Volgende lezen

Fraenck op RTL4! - Fraenck
Mondkapjes deel 2 - Fraenck

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.