Corona Update

Corona Update - Fraenck

Update januari 2020: onderstaande info is alweer gedateerd, winkels zijn voor nu gesloten!

We dachten: het wordt eens tijd om even kort te vertellen wat de gevolgen zijn voor Fraenck. Hieronder kort een opsomming met wat algemene info, daaronder wat meer informatie over ons laatste product: de mondkapjes.

We dachten: het wordt eens tijd om even kort te vertellen wat de gevolgen zijn voor Fraenck. Hieronder kort een opsomming met wat algemene info, daaronder wat meer informatie over ons laatste product: de mondkapjes.

  • De winkel is gewoon open! Maandag t/m zaterdag 09:00-17:30. We hebben maatregelen getroffen om winkelen veilig te laten plaatsvinden. Max 2 klanten tegelijk in de winkel, ontsmettingsmiddel is ready-to-use.
  • Door de grote hoeveelheid bestellingen kan het soms een dag langer duren voordat we je bestelling op de post kunnen doen. Daar bovenop komt nog dat de bezorgdiensten het ontzettend druk hebben. We doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen, dit duurt nu dus wat langer dan normaal. Deze pagina houden we zo goed mogelijk bij, zodat je kan zien wanneer je order op de post is gegaan. Let op: we sturen niet altijd een track&trace mail, omdat bij 3 of minder mondkapjes we de bestelling via briefpost verzenden. Laat ons vooral weten wanneer het echt te lang duurt voordat je bestelling binnen is, dan kunnen we kijken wat we eraan kunnen doen.
  • We hebben de aanbieding voor mensen met cruciale/vitale beroepen aangepast. Voorheen boden we 50% korting op mondkapjes voor deze beroepen, dit hebben we sinds gister (13-05) terug moeten brengen naar 30%. Dit hebben we moeten doen omdat we anders de vraag niet bij kunnen benen en de bestellingen niet bij kunnen houden. We hopen op jullie begrip!

Backstory / info mondkapjes:

Begin maart waren we al snel gestart met het maken van mondkapjes. Na dagenlange deskresearch en luisteren naar feedback van onze eerste klanten (particulieren en een deskundige tandarts :)) hebben we ons ontwerp steeds verbeterd. Het was een zoektocht, maar we hebben nu een ontwerp waar we 100% achter staan. Ook hebben we een uitgebreide handleiding geschreven waar veel onderzoek en tijd in is gestoken. Want wij geloven ook: al is het geen medisch product, er moet wel met zorg om worden gegaan met deze katoenen mondkapjes. Er worden nu veel verkocht zonder enige vorm van handleiding of instructie en dat kan juist averechts werken!

Tijdens het productieproces reinigen we al onze machines en dragen we handschoenen bij elke stap in het proces, van het knippen tot aan het verzenden. Onze mondkapjes maken we van 100% katoen, dit is belangrijk - je kan ze dan namelijk op 60 graden wassen.

De RVS 'neus-strips' snijden we zelf op maat en vijlen de randen rond met de hand. Dit is geen ijzerdraadje, maar een stevige strip die je vaak kan buigen. Na een wasbeurt blijft hij in de shape van jouw neus en hij sluit zelfs zo goed af dat je bril niet beslaat. De elastieken gaan rond het hoofd, wat voor een comfortabele fit zorgt. Een stuk comfortabeler dan elastiek om je oren! Dankzij de haakjes kan je de elastieken makkelijk losmaken zodat je het masker zelf helemaal niet hoeft aan te raken. Als het te los zit, kan je makkelijk met een knoopje het elastiek inkorten.

Stay safe! Groetjes van Team Fraenck

Volgende lezen

Mondkapjes deel 2 - Fraenck
Welk Filter is geschikt voor Mondkapjes? - Fraenck

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.