Fraenck Friday

Fraenck Friday - Fraenck

Het is weer zover, Black Friday komt eraan. Een dag en weekend die in het teken staat van mooie aanbiedingen en aanbiedingen die dat stiekem niet zijn (door prijsverhogingen vooraf). We houden zelf niet erg van al te heftige kortingen, omdat het uiteindelijk de makers, medewerkers op logistieke centra en bezorgers de echte prijs betalen, om nog maar te zwijgen over het milieu. Maar we snappen ook zeker dat het een uitgelezen kans om je slag te slaan!

Fraenck probeert elk jaar een eigen draai te geven aan dit bijzondere fenomeen. Op een verantwoorde manier die past bij onze duurzame en sociale insteek. Zo hebben we twee jaar geleden een deel van de opbrengst van onze 'Red Friday' actie gedoneerd aan het Leger des Heils. Vorig jaar (2020) was zo'n hectisch jaar dat we er helemaal niet aan toegekomen zijn iets te organiseren. Maar er staat weer een mooie actie op stapel!

We hebben onlangs ons atelier en de voorraad in kaart gebracht en kwamen een heleboel samples, proefmodellen en prototypes tegen. Maar ook tassen en accessoires die de uiteindelijke collectie niet hebben gehaald door kleine schoonheidsfoutjes. Hoogste tijd voor een uitgebreide sample sale!

Alvast een voorproefje. We verkopen ook samples van vorige collecties, van zowel onze 'Ratna Ho' en 'Studio Mulder' collecties.

Deze tassen en accessoires verkopen we vaak via de Arnhemse Stockdagen, die helaas dit jaar ook niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. Maar nu doen we het in onze eigen winkel én online!

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, dan krijg je een seintje zodra de Fraenck Friday items online staan en heb je de eerste keus uit ongeveer 140 samples! Van portemonnees tot aan handige schoudertasjes en stoere rugtassen. Er zit van alles tussen.

Het is een win-win. Wij ruimen op en jij kan een uniek item scoren voor een mooie prijs! ;)

Volgende lezen

Social Enterprise - Fraenck
Fraenck is the real deal: We zijn écht duurzaam en sociaal. - Fraenck

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.